Η λεπτή πίτα Ρόδου της γιαγιάς Τσαμπίκας, δημιουργήθηκε περίπου το 1960, με τις πιο αγνές πρώτες ύλες, χωρίς συντηρητικά και μας λύνει τα χέρια σε κάθε γεύμα της ημέρας. Στο πρωινό με φρούτα, μέλι, μαρμελάδα ή πραλίνα, σαν snack με αλλαντικά, τυριά και λαχανικά, στην πίτσα με ό,τι υλικό μας αρέσει (φαντασία χρειάζεται) και φυσικά, το παραδοσιακό μας τυλιχτό σουβλάκι. Δοκιμάστε ένα ακόμα 100% αγνό ελληνικό προΪόν που θα βρείτε μόνο στο Μελίσσι. Στη φωτό, γεμισμένη με το "χθεσινό" κοτόπουλο και τριμμένα τυριά.